КОЛЕГИ С VW BORA 1,9TDI 85KW 2001г.СЪМ.ОТ ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ ПРИ ТРЪГВАНЕ И ДЕСЕН ЗАВОЙ СТЪРЖЕНЕ КАТО С ПИЛА И ГЛУХО/КАТО ОТ АВТОМАТ/ТУПАНЕ В КРАКАТА МИ С ВПЕЧАТЛЕНИЕ НА ПО-НИСКИ ОБОРОТИ.КАТО УСКОРЯ,КАТО ЧЕ ЛИ,ТОВА АВТОМАТИЧНО/РИТМИЧНО/ТУПАНЕ ИЗЧЕЗА,ЗА ДА СЕ ПОЯВИ ПРИ НАМАЛЯВАНЕ.ТРЕСЕНЕ НЕ УСЕЩАМ.
ЩЕ ВИ БЪДА МНОГО БЛАГОДАРЕН ДА МИ ПОМОГНЕТЕ СЪС СЪВЕТИ КАКВО ДА СЕ НАПРАВИ.ИНАЧЕ ОТ ВЪРВЕЖА СЪМ МНОГО ДОВОЛЕН.КОЛАТА Е ЕЛАСТИЧНА,НАБИРА НОРМАЛНО,ГРАДСКИЯТ РАЗХОД-6,2,КОМБИНИРАНИЯТ-5,8

Бора 1.9 Ритмично,глухо тупане в краката ми на ниски оброти.
- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
Re: Ритмично,глухо тупане в краката ми на ниски оброти.
Аз имах подобен интересен проблем колега с недобре закрепена тежест от вътрешната част за баланс на джанта - при по-ниска скорост биеше в джантата но беше по-скоро причукване, също при по-висока скорост спираше явно от центробежната сила си лягаше плътно... Гумата как е - крива, балон и само на десен завой ли го прави?
ПС. Под забележката по-горе се има предвид да пишеш с малки букви, че с големите е викане
ПС. Под забележката по-горе се има предвид да пишеш с малки букви, че с големите е викане

-
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги,приятели.Връщам се от преглед на проблема при инж.Георги Ходжев/КАСАПИНА/,клубният майстор за Пловдив.Човекът седна,покарахме малко,чу хлопането,и установи разхлабена лява предна джанта,липсващ болт с декоративната шапка и разхлабени останали болтове вкл. и секретния.С една дума съм бил готов за "излитане".Болтовете и на двете предни джанти бяха затегнати както трябва.Сложихме оригинален /имам няколко оригинални/ и резервна декоративна пластмасова шапчица на болта от И-бей/много се крадат в България/и всичко стана на 6.
Извод:Внимавайте,кой пипа колата Ви,даже и гумаджии при смяна.Проверявайте състоянието на болтовете.
А към Касапина съм се обръщал неколкократно,включително по GSM,a-0878/792 762,по мейла fmotosports@abv.bg и в www.ftm-bg.com и www.facebook.com Човекът е много точен,високообразован,знаещ и можещ.Доказан.
П.П.Правилата за постване са създадени,за да се спазват.Модераторите са точни.Не се сърдя,а и няма за какво.Много отдавна не бях поствал и бях развалнуван от внезапно възникналия проблем.
Извод:Внимавайте,кой пипа колата Ви,даже и гумаджии при смяна.Проверявайте състоянието на болтовете.
А към Касапина съм се обръщал неколкократно,включително по GSM,a-0878/792 762,по мейла fmotosports@abv.bg и в www.ftm-bg.com и www.facebook.com Човекът е много точен,високообразован,знаещ и можещ.Доказан.
П.П.Правилата за постване са създадени,за да се спазват.Модераторите са точни.Не се сърдя,а и няма за какво.Много отдавна не бях поствал и бях развалнуван от внезапно възникналия проблем.
Последна промяна от ilkov_md на Пет 06 сеп 2013 12:50, променено общо 2 пъти.
- Zerga3GT
- Автомобил: Golf A3
- Двигател: ABU 94
- Контакти:
И аз го имам това тупкане при ниска скорост и се засилва при десен завой. При 140 взе да стърже яко(като пила) Мисля че е лагер.
Върни се в “Дизелови агрегати”