Здравейте колеги,
Вчера ми се появи един проблем. Предния ден гася колата нямаше никакъв проблем с нея . Снощи тръгвам да паля и вартя ли вартя голфу не палии... Закачам днес голфа с вага и никакви грешки няма регистрирани. Нафта бол има, но реших да видя дали нещо не е от подаването на гориво. Като се позагледах по тръбичките от филтъра към гнп-то тази която е за подаване с гориво имаше един доста стабилен балон въздух вътре. Другото е че след като развих 1-ва дюза да обезвъздуша след като тръгна да въртя един приятел ми казва че не пръска, а сълзи. Таа според мен явно проблема с паленето идва от тази система , та да си кажа филтъра е сменям преди 1000 км, не че пречи да се е задръстил, клапанчето не съм го сменял. Някакви идеи според вас какво може да е: помпа, филтър+клапан , реленце на помпата, дори и нещо друго :) Благодаря ви предварително :)

Проблем с паленето на AHF golf 4
- 6669
- Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
- Двигател: AHF 1999
Re: Проблем с паленето на AHF golf 4
Първо започни със смяна на пръстените на клапанчето което е на горивния филтър. Прегледай някъде дали няма омазняване по маркучите.
- Ctoyan
- Автомобил: golf 4
- Двигател: ahf 1999
Re: Проблем с паленето на AHF golf 4
Пръстенчетата няма да са, а направо цялото клапанче, омазняване ми се стори че покрай помпата едната трабичка е омазнена, ма утре ще ги гледам че ми писна за днес :) :D
Върни се в “Дизелови агрегати”