Здравейте на всички имам няколко въпроса свързани с колата. Като за начало искам да попитам за информация относно боровия компютър. В момента БК ми показва само Общите километри на колата, чаосвник, градуси и километрите които могат да се рестартират от бътона. Знаете ли как мога да сменя информацията която Бордовия комп показва. На лоста за мигачите имам два бутона. (PRESS+ и SET-).
Но натискайки ги не се получава нищо. Помогнете плс :)
VW GOLF 5 1.9 TD - Въпроси Бордови компютър
Re: VW GOLF 5 1.9 TD - Въпроси Бордови компютър
Бутоните на мигача са за автопилота. Имаш ли подобни бутони на лоста за чистачките или на волана?
Не, имам само превключвач отгоре, който май е свързан с чистачките. Това означава ли, че нямам БК.
Как по точно се стартира автопилота?
Как по точно се стартира автопилота?
Ако на волана нямаш бутони - нямаш борд компютър. Автопилота се включва по следния начин - отгоре на мигачите имаш ръчица като на чистачките с положения ON и OFF. Включваш на ON, след това в движение със скорост над 30км/ч с долния бутон натискаш SET - и това задържа скоростта с която си в момента. След като си задържал някаква скорост можеш със SET - да намалиш скоростта или с RES + да я увеличиш. Ако натиснеш съединител или спирачка автопилота се изключва. След като е изключен, ако натиснеш RES + ще възстанови последната скорост, с която си се движел. Това е:)
Благодаря ти, имам и друг въпрос. Понеже колата е с климатроник и ми е интересно следното. Имам две деспейчета с температура. Какво показва едното и какво другото. Кога колата работи само на Парно, като натисна АУТО се включва климатроника, а с ЕКОН какво се случва ?
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
изключва се с екон
Т.е Като съм на ЕКОН, не работи климатроника, а само парното така ли?
А иначе двузонов ли е климатроника, като имам две диспейчета за температурата или ?
А иначе двузонов ли е климатроника, като имам две диспейчета за температурата или ?
Върни се в “Дизелови агрегати”