Проблем с ГНП на Голф 4 СДИ
-
- Автомобил: vw golf4 tdi и vw golf5 tdi
- Двигател: AHL 90HP и BMM 140HP
Проблем с ГНП на Голф 4 СДИ
Здравейте пичове.. Имам проблем с Гориво-нагнетателната помпа на Голф 4 1.9 СДИ.. Проблема се изразява в солиден теч на гориво, което е особенно неприятно за изтанелия ми джоб.
Тече от най-горната част на помпата... Кажете как да се измъкна най-евтино от ситуацията.. Преди 3 месеца отново имах теч на ГНП.. Тогава смених "О"-пръстен и проблема беше решен. Колеги очаквам отговори.. Това ми е единствената кола и само на нея разчитам.

- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Проблем с ГНП на Голф 4 СДИ
Гарнитура БОШ е 5 лв за горния капак на ГНП-то.
-
Да, гарнитурата на горния капак беше сменена и от там вече нафта не тече сас сигурност.Надолу помпата обаче стои влажна и ме притеснява да неби да тече и по надолу
.Може и да стои от първия теч дето не съм го подсушил,ама ако се окаже,че тече по надолу мога ли да човъркам или не е на всеки работа.Страх ме е да не я разбутам и повече никой да не може да я нагласи.

- viktoris
- Автомобил: Passat 98 AFN Galaxy AHU 97
- Двигател:
И гарнитурата на главата която е по надолу е също 5 лв,но трябва да ти я смени някой който знае какво прави и има VAG-COM ,защото трябва да се настроят милиграмите.По принцип не е сложно ....но трябва да си го правил
-
Ами под онова черничкото дето,чрез него влизат кабелите в помпата има ли някакъв О-пръстен или гарнитура и там мога ли да го сменя сам или не е за баране.Като гледам само четири болта го даржат,ама знам ли кво ще излези отвътре.
- ch5393ah
- Автомобил:
- Двигател:
Там е сложно и мисля, че ще ти трябва човек, който го е правил, защото филма е електронния блок на помпата е голям.
Върни се в “Дизелови агрегати”