Пасат 5,5 AVF цъкане на реле и притрисане

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
rokoko77
Автомобил: VW PASSAT
Двигател: AVF 2002

Пасат 5,5 AVF цъкане на реле и притрисане

Мнениеот rokoko77 » Нед 22 дек 2013 20:31

Здравейте,преди няколко дни с автомобила се возих цял ден и вечерта ми се наложи спешно излизане и автомобила не запали.Като дам на контакт се чува едно цъкане .Намерих от къде идва цъкането реле 167 свалих му капачката и натиснах за да залепи и се чу помпата и колата запали.Смених релето колата пали работи/но остана проблема сутрин колата пали от раз , но се чува пак цъкането и все едно колата се опитва да изгасне,стресе/обортомера за момент сваля обороти но колата не гасне същия проблем и то по осезаемо след като съм я карал след около час,два /.Свалях и помпата в резервоара ,но проблема не е от там работи.Автомобила е Пасат 2002 г 131 к с AVF.Автомобила имаше някакъв комбиниран модул-аларма, gps,телефон ,навигация ,но беше останал само модула разбира се.Откарах я при един познат майстор електричар и всичко извади модула и окабеляването.Но уви проблема си остава.Все едно се включва някакъв голям консуматор/видях го на фаровете как примигнаха/.На диагностика не показва грешки.Имам едни съмнения за датчик на коленовия вал?Ако някой се е сбъсквал с този проблем моля да ми даде съвет?

Върни се в “Дизелови агрегати”