Проблем с пасат АФН трудно пали
-
- Автомобил:
- Двигател:
Проблем с пасат АФН трудно пали
Привет колеги,да споделя неволите с моя АФН,от скоро ми направи впечатление че когато колата е студена и я пяля сутрин се чува едно бръждене чувам го около ГНП-то-то започва в момента в който дам на контакт и изчезва когато изцъка релето за подгряващите свещи,не знам дали заради това но колата пали доста трудно сутрин и няколко минути след това доста пуши
- ch5393ah
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с пасат АФН трудно пали
Първо една диагностика и проверка на центровките.
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Здрасти колега . Да си видиш първо аку-то как е- проверка за стартов/отдаван ток ,клеми,маса към блока ,няма да е зле да си видиш и дали всички свещи са наред
А този шум ,който го чуваш по време на подгрева , често пъти причина е в аку,клеми и маса към блока/купето , за момент се натоварва акумулатора от свещите ( те черпят доволно ток) и на моменти спада под критично ниво напрежението и системите страдат (релета/клапани и др, тоя шум често е от тях-изключват за момент ) 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря колега,ще прегледам щателно всичко,току що с бяща ми пак я пробвахме той даваше контакт а аз слушах,бръжденето идва от ГНП-то има някакъв електронен блок или нещо подобно от там се чува
Върни се в “Дизелови агрегати”