голф 5 2.0 тди силен пушек
голф 5 2.0 тди силен пушек
Здравейте,имам,много голям проблем.Колата е голф 5 2.0 тди,колата докато е студена пуши много силно стават огромни облаци,Пушека мирише на нафта, загрели на 90 градуса пушека изчезва.Ходих по не знам колко майстора и всеки различно от турбото та до смяна на софтуера,смениха ми свещите на дюзите,но проблема остана.Моля ако имате никакви,идеи от какво може да бъде пишете.Благодаря ви
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: голф 5 2.0 тди силен пушек
Диагностика правена ли е?
-
- Автомобил: vw passat b5.5
- Двигател: AVF 2001
- Контакти:
Добре дошъл в отбора на сутрешната димна завеса. Проблема сме го дискутирали много пъти но решение на проблема до сега няма. Едни казват че е от дюзи, като позагреят влизали в норми и пушека спирал. Други казват износен разпределителен вал. Той участва в работата на дюзите. Турбина няма как да е от нея ще пуши постоянно. Аз нямам харч на масло и пушека сутрин е налице. Какво трябва да направим не знам. Дюзите аз мисля да сменям като се опарича.
- okti_1
- Автомобил:
- Двигател:
Диагностика на Дюзите при студен и топъл двигател с Вага и последствие махане на капака с цел мерене на разпределителен вал.
-
- Автомобил: vw passat b5.5
- Двигател: AVF 2001
- Контакти:
В какви параметри трабва да е вала? Или за всеки модел си има норми? По какво се познава за вала? Гърбиците ли се износват? След отварянето на капака нова ли гарнитура ще трябва? Колко горе долу струва една дюза за пасат б5.5 2001 година авф 131 нр 96 kw?
Върни се в “Дизелови агрегати”