116kc AJM биелата се показа?
- Йордан.Венков
- Автомобил:
- Двигател:
116kc AJM биелата се показа?
Здравейте колеги карам голф 4 от 8 години и си го пазех явно си му дойде времето вече и биелата се показа през стойката на масления филтър незнам какво точно се е случило защото при жената се е счупил каквото и да се е случило вече е факт сега трябва да обмисля какво точно да правя ако може някой савет да ми даде ще ми е от полза каквато и да е информация.
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Re: 116kc AJM биелата се показа?
Освен друго долнище да търсиш,или направо мотор.
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Съмнявам се биелата да се е показала, а главата да е годна. Закарай я някъде да отворят главата и да видят как е. Проверка и на турбото, но най-добре започни да търсиш нов двигател от сега.
Ако си ревизираш твоя мотор САМ ще подминеш 1000 лв ако трябва да плащаш и за труд, сметката става още по-неприятна. Цял двигател е около 500-600лв но риска е, че незнаеш какво има в "новия-стар" мотор и шанса да е като твоя не е малък. Оптималния вариант ( според мен) е ново долнище и ревизирана глава от твоя мотор
- Йордан.Венков
- Автомобил:
- Двигател:
Потърсих и намерих няколко двигателя цели и цената горе доло ме устройва но се чудя дали найстина няма да е някой боклук и не си ли заслужава да го ревизирам . Още не е разглобен, но искам да го разглобя за да видя главата как е ако е добре мога ли да я сложа на 90 110 блок?
Върни се в “Дизелови агрегати”