пасат Б5 1.9 TDI 1999 г. проблем с ускоряването - РЕШЕН
пасат Б5 1.9 TDI 1999 г. проблем с ускоряването - РЕШЕН
Преди седмица си закупих пасата върви перфектно, но когато го кача на магистралата и му дам газ набира и стига до 120 км в час и 2500 оборота и не иска повече. Знаете ли къде може да е проблема?
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Re: Проблем с ускоряването на пасат 1.9 TDI 1999г.
Честито за количката . По проблема ти : има камара изписано за това , напиши "1.9 забива не върви " . Няма да е зле и конкретно кода на мотора да напишеш . Първото което се прави , закача се на VCDS ( Ваг-ком) и се проверява за записани грешки . Така се спестяват ненужни писания и лутания за откриване на мизерията . Имам едно-две предположения , но нека една диагностика на първо време 

Re: Проблем с ускоряването на пасат 1.9 TDI 1999г.
Мерси за съвета отстраних проблем. Проблемът беше, че аз като купих колата веднага я откарах за смяна на масло защото на сербизната ми книжка пишеше, че трябва да го сменя. Колата е закупена от Белгия и се кара в Белгия. Тук няма добри майстори и този който ми смени маслото е забравил да вкара мъркуча към турбото и то не функционираше. Само вкарах мъркуча и колата се оправи. :)
Върни се в “Дизелови агрегати”