Б6, 2.0 ТДИ, 140 авт. изтропване вляво при подаване на газ
- Edna_macka
- Автомобил:
- Двигател:
Б6, 2.0 ТДИ, 140 авт. изтропване вляво при подаване на газ
Здравейте, вчера си пътувах по едни разнебитени пътища и забелязах, че когато подам по-рязко газ(по-рязко натискане на педала) усещам едно изтропване, която ми се струва, че идва някъде отляво, където левия крак обикновено стои. Става дума за пасат Б6, 2.0 ТДИ, 140 коня, автоматик. Преди време ми се случи същото пак като пътувах през едни кратери в едно българско село. Днес обаче като карам из гладките софийски улици усещам, че пак потропва. Не знам как да го опиша точно. Натискам по-рязко педала, някъде по средата изтропва еднократно,все едно нещо му пречи да се натисне гладко.
- dispatch
- Автомобил: Passat В6 HighLine 2010
- Двигател: CBBB DSG6 02Е
Re: Б6, 2.0 ТДИ, 140 авт. изтропване вляво при подаване на г
Не знам при Б6 дали е като при Б5, но при мен имаше подобни симптоми... оказа се една разхлабена планка, която е монтирана отдолу на купето, по средата... хваната от двете страни на карданния тунел. При мен от там минава изпускателната тръба (ауспуха)... дори не очаквах, че от тази планка може така да лопа...
Успех!
Успех!

- didkoltd
- Автомобил:
- Двигател:
Най-вероятно задната втулка на носача!Слабо място им е на тези автомобили!Но за най-сигурно я закарай на сервиз да я погледнат!
- Edna_macka
- Автомобил:
- Двигател:
Добре, благодаря на отзовалите се. Днеска пък както си седях на паркинга подавам контакт с ключа и като се разтрака тази моя колица, това пък какво беше не знам. Едно такова тихо и бързо трак, трак, трак.
- maimo
- Автомобил: GOLF 5 GTI
- Двигател: AXX-2005
климатроника е това при контакт
Върни се в “Дизелови агрегати”