1.9 AFN не пали като е в резерва - решено
- evgeni-golf3
- Автомобил: passat B5-5 1.9 tdi
- Двигател: AVB
1.9 AFN не пали като е в резерва - решено
здравейте колеги ,от скоро имам следния проблем с моя кораб.Като ми светне лампата че колата влиза в резерва започва да пали трудно и да връща нафта.Смених горивния филтър и клапана които е на него и пак същата работа.Когато има нафта пали влезне ли в резерва и се започват нервите .Някакви идеи за какво може да става дума
- stefarata
- Автомобил: Ford S Max MK1
- Двигател: TDCI
Re: 1.9 AFN не пали като е в резерва
Колегата е имал като твоя проблем http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=24&t=365520
- evgeni-golf3
- Автомобил: passat B5-5 1.9 tdi
- Двигател: AVB
Re: 1.9 AFN не пали като е в резерва-решено
днес след дълго ровене под капака на моя кораб открих,че маркуча който ми е за обратната нафта е спукан направо сцепен смених го сега да видим как ще е ,ако няма подобрение се заравям в резервоара
колеги проблема ми се оказа в сондата която е в резервоара,след подмяната на спукания маркуч нямаше особено подобрение така,че се наложи да си отварям резервоара да гледам сондата която се оказа пълна с боклуци,След почистването и за сега нямам проблем колата пали
колеги проблема ми се оказа в сондата която е в резервоара,след подмяната на спукания маркуч нямаше особено подобрение така,че се наложи да си отварям резервоара да гледам сондата която се оказа пълна с боклуци,След почистването и за сега нямам проблем колата пали
- stefarata
- Автомобил: Ford S Max MK1
- Двигател: TDCI
Re: 1.9 AFN не пали като е в резерва
Браво, това е "малкия дявол", иначе остава проблема да е в ГНП-то, където нещата са други и обикновено свързани с големи разходи. 

Върни се в “Дизелови агрегати”