Та здравейте колеги , пак се обръщам към вас значи кат си карах по магистралата реших да натисна малко газта , но в момента като го натисна не усетих никаква тяга... Натиснах до края пак нищо , колата набира до 130 км/ч и 3000 оборота и не помръдва нагоре... та намалих и след това пак се опитах да набера скорост ама пак е също... Слезнах от колата проверих вакуумните маркучи , единият беше хлабав лесно излизаше, вкарах го както трябва, запалих колата и се опраи та да ви питам Проблема от какво може да е ? Баща ми го е карал около 4-5 месеца все на малка скорост мах 70км/ч ... отивал е само до работа. Може ли турбото да се е запушило или нещо катализатора или пък от маркучи... Някакви мнения ? Предстои ми голямо пътуване от Германия до България ,затова докато съм още тука искам да реша проблема па после да не се издъня на пътя че тогава става лошо.. Предварително ви благодаря !!
Имах същия проблем. Колата ти влиза в авариен режим. Проблема е в турбото!! Трябва да се почисти и другото което е добре да я изкарваш извънградско поне 1 път месечно да си продухва саждите.