ходих в оторизиран сервиз на БОШ ,но уви нищо не откриха
за какво става дума - колата пали без проблем
бяга доста ,но в границата между 1600-2200 обр. на 2-3-4-5 скорост
ми се получава едно придърпване; не всеки път, но доста често и когато натисна рязко газта изчезва ,а също така на обороти и нещо като прекъсване се получава; викат че мотора "лае"; всичко това не ми се отразява нито на разхода, нито ми се губи тяга ходих при един майстор които ми каза само по слух как работи мотора и това което аз му казах че проблема ми е в електрониката на помпата. Колата е 94 година производство с мотор 1.9/90к тди 1z сега намерих една помпа от Б4 пак 1.9/90к тди дали е възможна смяна на електрониката от B4-ката да сложим на голфа
ако някой е имал такъв проблем да каже как се е справил БЛАГОДАРЯ ВИ !!!
то е ясно че се отремонтира ама ...сега ще дам 300 кинта и после ме притеснва да не ми
ощавят помпата щото колата си бяга доста добре и аз съм доволен,а съм чувал за такива случки на всичкото отгоре съм намерил помпа от B4-ка на добра цена в отлично състояние!Не знам при такава смяна на електрониката нужно ли е някаво препрограмиране за да може компютъра да сработи с новата електроника ? Мисля че го четох някъде това. Вече нямам нерви - всеки майстор, който разбира, иска някакви луди пари 300-500 лв. абе луда работа КОЛЕГИ