Passat B5.5 комби 2005г. губи мощност като загрее

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
pol1333
Автомобил:
Двигател:

Passat B5.5 комби 2005г. губи мощност като загрее

Мнениеот pol1333 » Съб 27 сеп 2014 22:39

passat55-za-temata.jpg
едно към едно със колата на снимката е моята с такъв кеф я купих започвам да я намразвам. при тръгване на първа няма мошност около два сантиметра при натискане на педала на газта няма никой и след което започва подаването на газта колата започва да бучи повече от колкото да върви няма мошност малко преди 2000 оборота истрелва но пак не е това което трябва да е , двигатела е с чип и дори го накарах да ми пусне повече гориво в ниските и пак е зле, когато е студена е по добре загрее ли ужас и саединителя ми е заминал и едвам тръгвам тресе при тръгване единствено при много бавно тръгване не тресе но тва е огромна трудност, няма мошност в ниските ама никва чуствам се се едно бутам аз колата. свети ми постоянно чека и исписва нещо от сорта "сервиз емисион улорксшоп" някой да ми каже каде да отида да ми оправят колата щот полодявам. ходих при някав разбирач и ме накара да купя дебитомер нов в него бил проблема да ама не пак си е същата, после няква джаджа за вакумите купих я и нея ,пак не стана. нервирах се и си я карам така ама зе да ме дразни много, днес имах вазможност да карам същия пасат и се отчаях 131 коня без да е пипан пъргав истрелва върви не ръмжи само като моя направо не ми се кара мойта кола. не ми се купуват части проба грешка писна ми. на диагностика излиза грешката заради която свети чека слаба пропусквателност на AGR чисти ме я и след някой др. км. пак светка чека , колата няма мошност и не върви както трябва в високите дърпа здраво но пак не е как требва, дори и с чип. Помощ!!!!!!!

Потребителски аватар
okti_1
Автомобил:
Двигател:

Re: Passat B5.5 комби 2005г. губи мощност като загрее

Мнениеот okti_1 » Нед 28 сеп 2014 19:42

Диагностика и направи при човек който разбира от това.
Сподели от къде си за да може някой от колегите да те насочи към някой от клубните майстори :th_up

Върни се в “Дизелови агрегати”