голф 4 1.9 тди гти 150к. сваляне горна кора двигател
голф 4 1.9 тди гти 150к. сваляне горна кора двигател
Спука ми се тръбата на кулера эа да видя номера на тръбата мисля,че трябва да сваля горната кора на двигателя,но не знам как става.Някакви предложения ?
-
- Автомобил: VW passat+BMW X3+Honda St1300
- Двигател: avf+m47
Re: голф 4 1.9 тди гти 150к.
тя стой на едни тампончета,просто я дърпаш нагоре и трябва да излезе 

Утре ще опитам дано не я повредя,че сменях стоп машинка и ми писна да се эанимавам
- ventotdi
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: ALH 1998
Внимавай да не се измориш ,че след смяната на стоп машинката си се натоварил гледам 

- ventotdi
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: ALH 1998
Извинявай за спама и те поздравявам за реакцията ти ,която беше майтапчийска на фона на моя майтап . Исках да ти кажа ,че съм виждал хора да сменят съединител на улицата без канал ,а ти се оплака ,че си сменил стоп машинката
. Не съм имал лоши намерения колега просто ми стана малко смешно :)

Re: голф 4 1.9 тди гти 150к. сваляне горна кора двигател
на мойта 3-ка съм и сменял двигатела в двора и не се изморих толкова,от колкото да сменя тази машинка на 4-та.-Ако ги няма базиците няма да е интересно

Свалих кората на двигателя,но и там не се вижда да има номер на тъпата тръба,какво да правя.?Немога да я сваля защотото колата я полэвам.
Обясни за коя точно тръба става дума за да ти кажа номера. Точно тези части са уникални за АРЛ и можеш спокойно да си ги поръчаш и по-описание.
Става въпрос эа тръбата която тръгва от гуминия марчуч към двигателя (тръбата е алуминиева)
Да ти кажа, че не разбрах коя тръба имаш предвид. Предполагам ,че става дума за Г-образна тръба леко сплескана от едната страна ( все пак трябваше да махнеш кората на двигателя, за да стигнеш до нея ) та номера на тази тръба е 1j0145762 n или d за последната буква не съм съвсем сигурен
Много ти благодаря за инфото и за оделеното време
Сега ще я проверя, а до колкото до тръбата да има няква г образна форма и е сплескана,просто не знам как да я опиша не разбирам от тези неща 

Върни се в “Дизелови агрегати”