Golf 4 1.9 tdi 131hp - пуши бяло и придърпва
-
- Автомобил:
- Двигател:
Golf 4 1.9 tdi 131hp - пуши бяло и придърпва
Здравейте чисто нов съм тук, но скоро си купих такъв Голф и имам проблем с който незнам откаде да започна. Купих колата преди 3-4 дни. Закачвахме я на компютър нямаше абсолютно никви проблеми. На следващия ден като я запалих пред нас - запали бързо но изгасна. Пак я запалих и почна да работи мн не равномерно и да пуши бял дим. Постояно мени оборотите и прави голяма мъгла около нея. Когато тръгнеш на ниски обороти пак глъхне. Пробвах да видя дали ефекта ще е същия, ако загрее до нормални градуси ( като при мен повече от 80 не вдига) но се оказа че проблема си стой и пак си придърпва от време на време и на вече на ниските оброти(след 2000rpm няма проблеми). Та реших да ви пиша понеже предполагам че някой от вас вече са се сблъсквали с подобни случаи. Мерси предварително.
- Dobromirski
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARL 150+ hp
- Контакти:
Re: Golf 4 1.9 tdi 131hp - пуши бяло и придърпва
Откачи маркучето на егр и пробвай пак
- okti_1
- Автомобил:
- Двигател:
О-пръстените на дюзите в тях е проблема ти.
Така мисля аз,но нека и други да си кажа мнението.
Така мисля аз,но нека и други да си кажа мнението.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ами след 2-рия майстор при който ходя и я закача - ефекта е нулев. Дюзите дават нормални стойности в един миг, в следвашия колата почва да притриса( мени оборотите) и започва да пуши много. Тогава дава на компютъра че всички дюзи дават отклонение от нормалното. Като цяло като караш колата прави проблем от и прекъсва само на ниски обороти. Щом се включи турбото си набира както трябва. Някой може ли да препоръча някой "читав" майстор, че вече незнам какво да правя и каде да я карам тази "иначе толкова хубава кола".
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ами кажи от къде си... иначе най-читавия е в Париж, но си мисля, че няма да му я закараш 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Забаравих да кажа от Пловдив съм майна.
Върни се в “Дизелови агрегати”