При студен мотор лампата угасва и след като позагрее започва да мига. Има и втори проблем след като смених подгревните свещи с нови забелязах че, има теч на нафта от 1ва и 3та не знам дали така се броят аз ги гледам като застана срещу тях от ляво надясно. Притегнах и почна да излиза по малко от 1ва и 3та дюза. Притегнах ги и тях но пак излиза по малко нафта. Казаха ми че може да има запушена дюза ама колата върви на самолет. Та какво може да е ?
Теча на нафта е корегиран поне за сега установих че, капеше от два от маркучите точно над 1ва и 3та дюза. Смених ги и им сложих скоби за по сигурно.
Пасат б4 1Z 95година лампа подгяване не гасне.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Пасат б4 1Z 95година лампа подгяване не гасне.
По въпроса за лампата има записана грешка, виж стоповете ти дали светят като натиснеш спирачката, защото може да е стоп машинката ако светят трябва да се закачи на диагностика. Запушена дюза не може да е, забърши хубаво и виж точно от къде сълзи, горе са на конус и не би трябвало да има проблем, да не би да не е добре резбата и да не може да се стегне хубаво, развий и провери.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Пасат б4 1Z 95година лампа подгяване не гасне.
Стоповете светят, аз за грешка ще я закарам и ще проверя не знаех че карам толко модерна кола
. Много благодаря за съветите и отговора.

Последна промяна от gr_kanev на Пет 05 дек 2014 20:05, променено общо 1 път.
Причина: Не е нужно да цитираш изцяло предходното мнение - освен бутон "Цитирай", има и бутон "Нов отговор" - използвай го !
Причина: Не е нужно да цитираш изцяло предходното мнение - освен бутон "Цитирай", има и бутон "Нов отговор" - използвай го !