Здр. Първо искам да кажа, че снимката е примерна изтеглена от интернет. И не знам какъв двигадел е този ама не мисля, че има значение. Просто за ориентир Ви я показвам. Колата е поло 2000 г. 1.9 sdi Имам проблем с това, че придърпва / сритва. Например карам си на трета и почва да сритва, тръгвам от светофар, вкарвам втора и и почва да предърпва... Случи ми се и докато карам на пета с 80 горе доло си поддържах и пак усетих едно леко склатване и се включи лампата на подгрева. Изгасвала ми е веднъж двапъти ама пак се пуска след като предърпа колата. Та не знам, дайте идея. Снимката я давам понеже там където е с червено нали това са тръбите от горивния филтър към двигателя. При мен май лявата е прозрачна а тук гледам, че дясната тръбичка е прозрачна, ама не мисля, че има значение, ама както и да е да знаете... И при мен видях, че когато изгася от прозрачната тръбичка се вижда балонче въздух. и трябва да видя дали където влиза в двигателя дали не е пукната тръбичката нещо. Ама ми казаха, че и това може и да ми е за излишното гориво, и нямало проблем, че имало въздух малко ама не вярвам аз нещо на такива работи. Та може ли от това да предърпва. По принцип знам, че може. Ама ако е на излишното гориво и има въздух по някой път да е от това проблема ми.
Аз като съм свободен, ще си сваля кората на двигатела и ще я видя тази тръбичка прозрачната дето влиза в двигатела дали не е нацепен маркуча нещо. Ама реших все пак да си споделя проблема, може и да ме насочите към нещо, знам ли...
Поло 6н2 2000 г. 1.9 sdi придърпва / сритва
- audi__a8
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Поло 6н2 2000 г. 1.9 sdi придърпва / сритва
ако взима въздух се съмнявам да ти светва чека най добре е закачи първо щом светва чека трябва да е записала грешка аз имам сервиз но работя там след 18 часа ако ти е удобно обади се ще е видим 0893489686
Върни се в “Дизелови агрегати”