От 2 дни съм горд собственик на Сеат ибиза, но радоста ми беше леко помрачнена когато в 2 сервиза в Хасково не можаха да се свържат и разчетат грешките на компира. Прегледаха самата ОДБ букса уж била наред. Двигателят е АГР за ЕКУ-то не съм сигурен казаха че било БОШ. Възнамерявам при първа възможност да я закарам някаде в София било в голям сервиз или на някой с ваг.ком да видим какво ще покаже.
Въпросът ме е - имал ли е някой подобен проблем, от какво може да е и сериозен повод за притеснение ли е.
Проблем с ЕКУ на АГР
- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
Излиза ли ви на буксата 12V за да захрани кабела има едно мъничко бушонче извадено при бушоните ако не
Другото е да се просвирят К и Л линиите до буксата на ЕКУ-то.

Другото е да се просвирят К и Л линиите до буксата на ЕКУ-то.
Последна промяна от L&R на Пет 13 апр 2007 8:19, променено общо 2 пъти.
Ми гледаха в сервиза буксата я разглобиха даже да не е някоя клемичка хлътнала има +, маса и 0.6в на К линията. На майсторите им стана интересно щото за пръв път им се случва такова нещо с ВАГ автомобил и вложиха бая усилия, но без успех
И там се съмняваха алармаджиите да не са омазали нещо ама на пръв поглед не бяха, нямах много време да им я оставя да я нищят че трябваше да пътувам за София.

И там се съмняваха алармаджиите да не са омазали нещо ама на пръв поглед не бяха, нямах много време да им я оставя да я нищят че трябваше да пътувам за София.
Върни се в “Дизелови агрегати”