Здравейте на всички.
Проблема е следния: за втори път сменям семеринг на скорости-този който е на дясното (дълго) каре....и двата пъти съм купувал ОРИГИНАЛЕН заедно със пластмасовата чашка. Смяната е направена както си пише по книгите(със специален инструмент),даже втория път сложихме и малко тефлон и изкара доста по-дълго от първата смяна,но пак започна да сълзи. Сълзенето е точно където пластмасовата чашка влиза в скоростната кутия.И при първата ,и при втората смяна съм наблюдавал за нередности и дефекти по ск.кутия ,но не са установени такива. Имам леки съмнения във количеството масло-защото като отвия пробката за наливане на масло веднага потича със лека "струя",макар че 40000х.км от като съм купил колата все си е било на това ниво ,и след като изминах тези км тогава започна да сълзи.С първия семеринг изкара около 5000х.км ,а със втория около 15000х.км.
Помагайте,че съм се видял в голямо чудене.
Благодаря предварително

Голф 4 Тди 90кс теч от семеринг скорости
- valko.80
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Голф 4 Тди 90кс теч от семеринг скорости
Ако го намажа със силикон за гарнитури-дали ще има ефект.....чашката не се върти в оста си и няма напрежение там ?
- Spas
- Модератор
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: 1800 RP
НЕ го мажи с нищо, смени майстора и проверете леглото на семеринга и най-вече оста на полуоската, ако има нещо, което го поврежда, и 100 да смениш, няма да има оправия. 

- valko.80
- Автомобил:
- Двигател:
И при двете смени съм бил до майстора и сме гледали подробно какво се случва,и нередности не сме открили....май ще се наложи да си сложа старата зелена чашка със набит нов семеринг в нея.
Върни се в “Дизелови агрегати”