Пасат б5.5 AVF 131 проблем при подаване на газ
-
- Автомобил:
- Двигател:
Пасат б5.5 AVF 131 проблем при подаване на газ
Здравейте колеги.Проблема е следния ,когато запаля и тръгна като подам хубаво газ не набира както трябва все едно нещо я спира и ако не върна газта започва да прекъсва,ако върна газта и подам пак отлепя веднага без да го мисли изобщо.Това го прави всеки път след като я запаля ,ако не е карана от 1 час.Според вас на какво може да се дължи това?
-
- Автомобил: vw passat b5.5
- Двигател: AVF 2001
- Контакти:
Re: Проблем с пасат б5.5 AVF 131
Закачи я на ваг ком и виж за грешки. Ако няма можеш да направиш няколко опита за да разбереш дали е от това. Пробвай с нов мап сензор, топлинен датчик и дебитомер. Понякога те са виновници за сутрешния невървеж докато позагрее мотора. Ако проблема е по вакумите, той ще е налице и при топъл мотор. Аз мисля че мап сензора играе голяма роля за вървежа при студен мотор. Провери първо него.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Прави го на студен и на топъл мотор,друго което забелязах е ,че като не е палена 1-2 дни пали трудно,но ако и подадеш малко газ докато палиш си пали добре.
-
- Автомобил: vw passat b5.5
- Двигател: AVF 2001
- Контакти:
И на топъл ли го прави? Еми провери и вакумите за всики случай. Даниби и някой клапан да не сработва коректно?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Пасат б5.5 AVF 131 проблем при подаване на газ
Закачахме я пак и даде грешка ,че има високо налягане това от клапан ли е? Някакви идеи?
Да не би Геометрията да се ебава нещо? Аз не разбирам много, ама от т'ва което съм чел знам че геометрията като не бачка както трябва и турбината почва да пренадува и влиза в Авариен режим и забива носа
-
- Автомобил:
- Двигател:
Не е от геометрията проверявана е.
- Traytor
- Автомобил: Passat B8
- Двигател: DSRB
Провери N75 както ти казаха колегите. Въпреки че... Защо не влиза в авариен режим..
Върни се в “Дизелови агрегати”