Фолксваген Туран 1.9 тди Dsg Висок Разход
Фолксваген Туран 1.9 тди Dsg Висок Разход
Имам Фолксваген Туран 1.9 105 тди Dsg 2007 От една година колата е в мен на реални 65000 км взех я от чичо ми който я поддържаше само в ауторизирания сервиз на Фолксваген ТоЙ И Беше първият собственик караше жена си и детето си сега на мен ми се налага да карам хора и да си върша работа с нея.Колата обаче ми дава градско 10/100 но нея карам до долу и карам предимно вечер или сутрин и няма трафик толкова извънграда около 7 зависи как я карам може и 7.5 с по-висока скорост около 140 водих я на диагностика в един добър сервиз не показа грешки да софтуера не е оригиналния на Фолксваген но дали има толкова значение не знам Мисълта ми е какво да правя дали да хода в Фолксваген на тяхната диагностика да дам 60 лева но и самият бордови компютър си показва висок момнтен разход дойде байр 15-16 моментен липса на мощност не усещам Чуда се дали не може някой датчик или дюза да тръгнала дебитомер незнам много неща може да са какво бихте ме посъветвали ? на дино на отида да я замерат може да покаже по малко коне или въртящ момент
- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
Re: Фолксваген Туран 1.9 тди Dsg Висок Разход
как засичаш разхода пълно-пълно по колонка или по бордкомпютър
и по двата начина бордовият не ми дава голямо отклонение аз виждам по това което зареждам и това което минавам
- tdi fen
- Автомобил: Skoda Octavia 1U Renault Clio
- Двигател: TDI AGR
разхода наистина е голям,особено за кола на толкова малко километри,трябва и диагностика,аз ти препоръчвам този сервиз http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=13&t=69085
п.п двг загрява ли нормално и държи ли работна температура ?
п.п двг загрява ли нормално и държи ли работна температура ?
Върни се в “Дизелови агрегати”