Голф 1.9 Tdi /98г. мигаща аларма 17970
Голф 1.9 Tdi /98г. мигаща аларма 17970
алармата е с код:"17970 Quantity Adjuster (N146) Upper limit reached".мига алармата за подгревателните свещи(двигател) не по време на всяко каране(понякога не мига).поставени 2 чипа в Адлер ауто-04.2014 за трудно палене и 04.15 за повишаване на мощността.Алармата започна да мига 2-3 месеца след поставянето на 2-рия чип(не знам дали има връзка).обърнах се към 2-ри сервиз-Дюк София.техника като чу Адлер ауто отсече,че това е причината,ще ми счупели двигателя,големи некадърници...и т.н.Предложи ми техен чип за повишаване на мощността и софтуер.Направихме го,но положението остана същото! Някакви съвети как да се справя с проблема?тел.0887 801547-Пламен
- Spas
- Модератор
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: 1800 RP
Re: мигаща аларма на Голф 1.9 Tdi /98г.
Първо, Адлер не са малоумници, колата ти няма да се счупи от тях, нито ще я оправи, онзи, който ти е сложил нов, а не знае какво е quantity adjuster!
Сега, проблема е в помпата или по-скоро в електронния и блок. Трябва да се регулира този аджустер или самия блок и проблема трябва да изчезне.
Когато платиш на някой за услуга, а след това не си доволен, не ходиш при нов, връщаш се къде са пипали и те трябва да отстранят проблема.
Сега, проблема е в помпата или по-скоро в електронния и блок. Трябва да се регулира този аджустер или самия блок и проблема трябва да изчезне.
Когато платиш на някой за услуга, а след това не си доволен, не ходиш при нов, връщаш се къде са пипали и те трябва да отстранят проблема.

Върни се в “Дизелови агрегати”