Колеги глася се да монтирам въпросното турбо gtb1756vk на 1.9тди мотор AHF от голф 4, колата е със 6степенна скоростна кутия и съединител 240мм. Колата не е ежедневка, а е по-скоро за кеф идеята е да стигна тавана на мотора със сток карантии.
Интересува ме дали да очаквам проблеми относно съединителя, при положение че всичко е монтирано в купе на голф 2 и не е особено тежка, турбото е преправено с вакумно управление и около монтажа му нямам затруднения, отностно кулера в момента съм със стоков от арл но бързите връзки са адска глупост и незнам дали ще издържат.
Отностно разпръсквачи и елемент, са колебанията ми но гледам че разликата в цената не е особено голяма
Питанията ми са:
Да очаквам ли проблеми със съединителя?
Къде в София могат да извършат смяна на елемент и разпръсквачи кадърно? (сваляне и качване си е от мен не е проблем)
И относно кулера, да оставя този или да мисля някакъв ремонт на бързите връзки или замяна със друг афтърмаркет..?
Всмукатела пропуснах да вметна също е от ПД, като мощност незнам какво да очаквам, четох добри отзиви за този модел турбо, надявам се да няма особени проблеми относно управлението му...
Gtb 1756vk на 1,9тди АХФ очаквания ?
Върни се в “Дизелови агрегати”