пасат Б6, 2.0, TDI, 140к.с. DSG (придърпване, прекъсване или приплъзване) на автомобила.

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
ronaldo_mitko
Автомобил:
Двигател:

пасат Б6, 2.0, TDI, 140к.с. DSG (придърпване, прекъсване или приплъзване) на автомобила.

Мнениеот ronaldo_mitko » Нед 05 апр 2020 12:59

Здравейте, имам проблем с колата си. Карам Волксваген пасат Б6, 2.0, TDI, 140к.с. DSG.
Когато подам по рязко газ се получава едно придърпване на автомобила. Автомобила е ремонтиран в няколко сервиза за различни работи, като започнем, че отремонтирах:
- турбо.
- ходова част( карета, полуоски).
Проблем си остана, закарах я в сервиз за автоматични скоростни кутии(DSG) в Малинова долина при Коко и каза, че трябва да се смени съединителя. Поръчах цял кит за обслужване на DSG скоростна кутия, но проблема пак си остана.
Един мой познат закара колата в сервиз на волксваген намиращ се в кв. Княжево за цялостна диагностика, за проверка на дюзите и локализиране на повредата и от там казаха, че при диагностициране на живи данни не показва да са увредени дюзите и не записва повреда, но може би има проблем с дюзата на 2-ти цилиндър
Молбата ми е, ако някой е имал подобен проблем да ме насочи къде да си оправя автомобила. Можете ли да ми препоръчате сервиз или майстор, който да свали дюзите и да сложи работеща дюза на втори цилиндър, за да проверим дали действително проблема е това. :smile

Потребителски аватар
dispatch
Автомобил: Passat В6 HighLine 2010
Двигател: CBBB DSG6 02Е

Re: пасат Б6, 2.0, TDI, 140к.с. DSG (придърпване, прекъсване или приплъзване) на автомобила.

Мнениеот dispatch » Пон 06 апр 2020 20:25

Хубаво е да напишеш с кой 140 коня мотор е колата. Също така опиши, моля, какво включва този "кит за обслужване на DSG".

Върни се в “Дизелови агрегати”