Golf4 ASZ 2001г-проблем турбина
Golf4 ASZ 2001г-проблем турбина
Здравейте колеги!Проблема е че когато попадна на читава турбина,че моята е пътник от същата кола със същия мотор на външен вид са различни.На моята турбо пътищата започват с една метална тръба която е захваната за турбината с три болта а от другата страна е за маркучи с бърза връзка и така продължава с маркучи чак до кулера.Другите на които попаднах нямат такава метална тръба с три болта ами направо тръгва за маркуч с бърза връзка или може да е тръба не знам.Някой има ли представа турбините по капацитет едни и същи ли са и какво трябва да преправя за да монтирам тази която турбо пътищата започват с бърза връзка някакъв маркуч ли да търся тръба ли е не знам.Ако може някой колега да помогне!!!И каква е причината на едни и същи коли с едни и същи мотори да слагат различни турбини.
Re: Golf4 ASZ 2001г-проблем турбина
Някой преди теб е сменял турбото и е сложил охлюв от 2.0 тди. Там има едни гт 1749 ва със такова захващане. Взимаш си турбо за твоята кола и прехвърляш охлюва, отвиваш 5 или 6 и това е.
Re: Golf4 ASZ 2001г-проблем турбина
Днес по номер на рама ми излезна че тази е турбината която е сложена в смисъл не е преправяна и не е сменян охлюва.Но в такъв случай ако не си намеря като моята ще трябва да го сменя
Върни се в “Дизелови агрегати”