Passat B5.5 1.9 TDI 131 к.с. AVF - Теч от тандем помпата
Passat B5.5 1.9 TDI 131 к.с. AVF - Теч от тандем помпата
Колеги Честита Коледа. Днес сменях щуцера на двигателя за вода под тандем помпата може и неправилно да се изразявам и моят майстор неприятно ме изненада като ми каза че има теч на нафта от тандем помпата. Моля за съвети, мнения и къде мога да реша този проблем. Пасата е Б 5.5 двигателят е AVF 131.
- Sonny_89
- Автомобил: VW Passat B7 + Opel Astra H
- Двигател: CFFB + Z19DTH
Re: теч от тандем помпата на Пасат В5.5 131AVF помощ
А паленето как е ?
Re: Passat B5.5 1.9 TDI 131 к.с. AVF - Теч от тандем помпата
Гарнитура към главата е 15-20лв. Целият ремонтен комплект на тамдем помпата е 70-80лв. по спомен на DTM.
Кофтито при пасатите, както сам си се убедил е че тече върху гумените мъркучи за вода и не се вижда, съответно мъркуча се надува като балон и е въпрос на време да се пукне, след което ти изтича антифриза.
Кофтито при пасатите, както сам си се убедил е че тече върху гумените мъркучи за вода и не се вижда, съответно мъркуча се надува като балон и е въпрос на време да се пукне, след което ти изтича антифриза.
значи аз не съм видял но майстора каза че тече от някакъв капак .Все пак е успокоително че се ремонтира.утре почвам да търся.Благодаря.
Значи или купуваш цял комплект, или сваляш капака шлайфаш на стругар мажеш със силикони и се молиш да изкара.
Върни се в “Дизелови агрегати”