vw golf 3 1.9 tdi лампата за подгрев мигва еднократно

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
astika
Автомобил:
Двигател:

vw golf 3 1.9 tdi лампата за подгрев мигва еднократно

Мнениеот astika » Чет 18 фев 2016 18:35

колата е 90 коня 1z от 2 месеца ми прави този номер,не всеки ден,но когато е студена още.Та проблема е в това,че когато си шофирам преди още стрелката да се помести и с малко/стрелката за темп./лампата за подгрева светва за миг,в който колата все едно прекасва за миг,все едно я гася и паля за секунда,когато работи на място пак го прави като колата не угасва,просто за секунда светва и а да угасне пак заработва.Колата пали при -21 градуса с едно подгряване,оборотите не мърдат и върви много добре,с чип съм от 7 години ако тва има значение,и нещо друго което се сещам сега,преди време това премигване на подгрева бе съпроводено и със светването на лампата за акумулатор и тази на маслото,но въпреки това колата не гаснеше,получава се един вид удар.

Потребителски аватар
bobitur
Автомобил: ford galaxy 1.9 tdi 90+chip
Двигател: 1Z

Re: vw golf 3 1.9 tdi лампата за подгрев мигва еднократно

Мнениеот bobitur » Пет 19 фев 2016 4:20

За да премигва лампата на подгрева минава в авариен режим. Закачи я на диагностика може да е сериозно. Иначе е свързана и със стоп машинката. Провери за изгоряла крушка или лош контакт на стоповете.

astika
Автомобил:
Двигател:

Re: vw golf 3 1.9 tdi лампата за подгрев мигва еднократно

Мнениеот astika » Пет 19 фев 2016 9:03

значи стоповете са изправни,да доуточня,лампата мига само два пъти като отивам на работа когато е студена и когато се връщам от работа пак когато е студена и то не всеки път или ден,днес ми направи впечатление че реле номер 18 едно сиво такова след 2 мин работа е топло спрямо другите нормално ли е.
преди малко бях на диагностика,там показва че датчика за температурата на горивото не работи/излиза като грешка/показва температура -5,4' С,ще го сменя и пак ще следя за резултати.

Върни се в “Дизелови агрегати”