Пасат Б6 CBAC BlueTDI ADblue проблем датчици
- passat4o
- Автомобил: VW PASSAT BlueTDI 143 кс
- Двигател: CBAC
- Контакти:
Пасат Б6 CBAC BlueTDI ADblue проблем датчици
Здравейте, имам Пасат Б6, 2010 година , BlueTDI. Код на двигателя CBAC. От няколко месеца ми светна лампата за грешка на двигателя. Установи се, че е NOX сензор в adblue-то и топлинен сензор в резервоара на Adblue. Та въпросите ми са : Дали някой е имал подобен проблем ? Дали могат да се намерят втора ръка подобни части? Самите сензори са много скъпи. Ремонта доближава 2000 лв, а това по никакъв случай не влияе на производителността на автомобила. Единствено вече не е Euro 6. Тук идва и третият въпрос : Дали някой има познат, който може да смени софтуеъра на автомобила ?
- stoyanov6431
- Автомобил: PASSAT B6
- Двигател: CBA C 2010
- Контакти:
Re: Пасат Б6 CBAC BlueTDI ADblue проблем датчици
Здрасти,
Имам същия Пасат.Зимата ми беше изгорял подгрева на adblue резервоара.В порше цената на комплекта беше 530 лв.
Имам същия Пасат.Зимата ми беше изгорял подгрева на adblue резервоара.В порше цената на комплекта беше 530 лв.
- passat4o
- Автомобил: VW PASSAT BlueTDI 143 кс
- Двигател: CBAC
- Контакти:
Re: Пасат Б6 CBAC BlueTDI ADblue проблем датчици
Здравей. Същият съм го намерил за 400 лв. Проблемът е, че ми дава грешка и NOX Sensor . Засича ми ,че трябва да му се налее Adblue, а всъщност има. И той е за смяна, като цената му е 1100 лв. От време на време засича и други грешки свързани с този сензор. Изтрих си снимките на грешките, но сега съм ги ресетнал през VCDS. Като се появят пак ще снимам. Благодаря за инфото.
Върни се в “Дизелови агрегати”