Пасат Б5.5 1.9 TDI - 101 к.с. Вибрации
-
- Автомобил:
- Двигател:
Пасат Б5.5 1.9 TDI - 101 к.с. Вибрации
Здравейте,колеги ! Отскоро имам Пасат Б5.5 1.9 TDI - 101 к.с. След като купих колата съединителя беше за смяна и закарах колата да я обслужат и да и сменят,каквото има за смяна. След като отвориха двигателя майсторите ми казаха,че маховика е добре и не е наложително да се сменя,смених само съединителя (SACHS). Също така съм сменил и тампоните на двигателя (LEMFORDER). Тези интервенции са направени преди 3500 км. Днес обаче ми направи впечатление,че като запалих колата има вибрации, казаха ми, че е възможно да са тампоните на скоростната кутия,та интересува ме ако някой друг се е сблъсквал с този проблем да обясни къде да търся проблема. Дали в тампоните, дали маховика или някъде другаде ? Благодаря предварително !
- vlado_tonev
- Автомобил: GOLF MK4 1.9TDI
- Двигател: ALH 2000
- Контакти:
Re: Пасат Б5.5 1.9 TDI - 101 к.с. Вибрации
При натиснат съединител спират ли вибрациите?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ами не съм обърнал внимание за съединителя,а колата в момента не е в мен. Ще проверя като се прибера. Направи ми впечатление обаче,че като бях близо до колата пред мен чак светлината от фаровете ми трепереше.
- simo7
- Автомобил: Джета
- Двигател: 2012г
Да използвам темата на колегата.И аз съм със същият двигател.Като давам рязко газ на 3-4- та скорост съединителя буксува или не знам както там се казва.Като отпусна леко газта поема.На 4-та и 5-та скорост на лек наклон ако съм с 60-70км/ч като подам газ и колата тресе .Не може да поеме маховика ли даването на газ.Колата е с чип .На стенда показа 100н.м повече и 20кW отгоре.Какъв съединител да взема,като вземе да става по зле работата.Има ли подсилени оригинални съединители за моя мотор.Експерименти не правя с едномасови и тем подобни работи.Просто за моя вид мотор комплект който го дават ,има ли подсилен или дали ще издържи нормалният съединител който го дават на тези нютон метри и к.с.
Върни се в “Дизелови агрегати”