Passat B5.5 1.9 TDI 101ps AVB проблем
Passat B5.5 1.9 TDI 101ps AVB проблем
Здравейте колеги,търсих из целия форум но подобна тема не намерих.Ако все пак има моля да ме извините и да ме насочите за да мога да си реша проблема,а той е следния.От два три дена наблюдавам,че при ускорение след 3000 оборота на втора и трета(за четвърта и пета не знам още) започва да предърпва все едно не и стига горивото.Колата я имам от скоро пасат Б5.5 2005г. 101к.с. ПД до сега не ми е правила такъв проблем.Преди две седмици сменихме ремъците ролките всички филтри горивния също.Турбината е почистена колекторите,турбопътища кулера също ЕГР–а е изолиран с пластина и софтуерно.Преди 3 дена някъде дадох повече газ и тогава открих този проблем преди това си вървеше нормално не бях сменил само горивния филтър и ми казаха да сменя и него но проблема си остана ако някои е имал подобен проблем моля да помогне.Благодаря предварително.Ето какво ми изсписва на борд.компа и нищо друго като грешка
Последна промяна от <Ro_ja> на Сря 30 ное 2016 0:38, променено общо 2 пъти.
Re: Passat B5.5 1.9 TDI 101ps AVB проблем с ускорение
провери дебитомера.имах подобен проблем,не ми даваше грешка,не пушише и се оказа дебитомера.пробвай като го изключиш как ще е.
Върни се в “Дизелови агрегати”