Проблемът ми е следният. Имах теч от семеринга на коляновия вал от страната на скоростната кутия и реших да го сменя. Свалих всичко и когато стигнах до маховика, един от болтовете беше направен кръгъл от предишните "майстори". Той влиза навътре в маховика няколко милиметра затова решихме да заварим малък болт за него за да го отвием.
Закачих масата на електрожена за носача и при докосване с електрода започна да работи помпата на ABS-а и перката на радиатора, преместих масата върху маховика и се оправи (поне така си мислех). Това всичко при свален акумулатор. След това отвихме болта, смених семеринга и всичко по обратния ред монтирахме. До тук всичко добре, но когато закачих акумулатора започна да работи помпата на ABS-а, без да съм правил нищо. Погледнах предпазителите над акумулатора и видях, че този S178 е изгорял

Смених го и никаква промяна. Реших да махна S179 за да не работи помпата и да видя дали ще запаля. Влезнах в колата, дадох на контакт и какво да видя, таблото не работи. Пробвах да запаля така, колата пали и веднага изгасва, все едно не разпознава ключа (предполагам това е защото таблото не работи).
Ако някой знае какво може да съм прецакал, моля да сподели.