Голф 4 1.9 атд мотор 101 к.с какви дюзи ??
Голф 4 1.9 атд мотор 101 к.с какви дюзи ??
Здравейте колеги какви дюзи мога да сложа на този мотор цифрите са 038 130 073.. с какви букви трябва да са отзад тъй като немога да им видя буквите , а само цифрите ?
Re: Голф 4 1.9 атд мотор 101 к.с какви дюзи ??
AJ а вероятно и F , макар последните да ги слагат и на 116-ките
Вероятно има и други, както и тези от надлъжните мотори, просто за тези се сетих. Принципно може да сложиш всякакви дюзи но ще трябва да кажеш на компа ти ( демек софтуер ) да регулира впръскването .
Задължително ли трябва да са с еднакви букви и четирите отзад?
Да. Това е основното. Можеш да сложиш различни от оригиналните дюзи но трябва и четирите да са еднакви.
Преди беше с 038 130 073 AL сега поръчах 4 с 038 130 073 AJ и двете който са перфекти ще ги продам защото работят безупречно ако някой има интерес да пише .
AL дюзи са от 150 коньовата помпа-дюза и ако слагаш оригиналните за твоята кола дюзи, ще трябва да върнеш и оригиналния софтуер! Има вероятност да са сменени само дюзи , без софтуер, но аз не вярвам ( едва ли някой ще сложи по-големи дюзи и ще кара колата стокова )
ПП- турбото оригиналното ли е?
ПП- турбото оригиналното ли е?
Тогава не намерих дюзи от 101 коня и сложих тези но не са пипали софтуерно защото познавам майстора и не вярвам да разбира за да се ровичка в софтуера не е пипано по турбини и т.н колега.просто не намерих дюзи тогава от 101 и за това сложих тези като ми казаха че стават без проблем.
След смяна на 4 дюзи от работещ двигател работата е пак зле може ли да ми кажете освен че каналите на дюзите не са наред кое още не е както трябва колеги.
На загрял двигател 2 и 3 дюза заработиха в 0.30 0.40 а сега на студен съвсем се обърка всичко и на другите канали мисля че са доста зле моля кажете какво да правя че съм в страшен ужас ....
Колеги никой ли неможе да искаже мнение за тези стойности на 5 и 3 канал?
Върни се в “Дизелови агрегати”