DoH_KuXoT написа:А да си сипал скапана нафта има ли вариант ? Аз бих почнал от там , всичко останало са ти го обяснили.
DoH_KuXoT написа:Изхаби я и сипи качествена нафта и покарай , преди месец търсихме под вола теле с едно Grand Cherokee , диагностика, дюзи, сменихме датчик разпределителен вал, на път бяхме да сменим датчик за налягане в рейла, защото всички грешки се въртях около налягането в рейла, джипа гаснеше и влизаше в сервизен режим, трудно палеше... накрая след 2 дни проби и никакъв резултат човека си каза всичко, сипвал нафта от някъде си, почнал да прави драми джипа , налял 1 литър двутактово масло по съвет на комшия "майстор" , станало още по-зле наливали газ за горене... сменихме горивния филтър, източихме нафтата и наляхме от бензиностанция 10 литра за проба. Всичко се оправи и му дадохме да си има нафта за печката в 3 туби по 20 литра от бозата която беше налял...
Не казвам, че проблема при теб е това, но при положение, че не си сигурен и в качеството на горивото е хубаво да го махнеш като възможен проблем, смени и горивния филтър задължително след като махнеш сегашната нафта и сипеш качествено гориво.
kole7o написа:DoH_KuXoT написа:Изхаби я и сипи качествена нафта и покарай , преди месец търсихме под вола теле с едно Grand Cherokee , диагностика, дюзи, сменихме датчик разпределителен вал, на път бяхме да сменим датчик за налягане в рейла, защото всички грешки се въртях около налягането в рейла, джипа гаснеше и влизаше в сервизен режим, трудно палеше... накрая след 2 дни проби и никакъв резултат човека си каза всичко, сипвал нафта от някъде си, почнал да прави драми джипа , налял 1 литър двутактово масло по съвет на комшия "майстор" , станало още по-зле наливали газ за горене... сменихме горивния филтър, източихме нафтата и наляхме от бензиностанция 10 литра за проба. Всичко се оправи и му дадохме да си има нафта за печката в 3 туби по 20 литра от бозата която беше налял...
Не казвам, че проблема при теб е това, но при положение, че не си сигурен и в качеството на горивото е хубаво да го махнеш като възможен проблем, смени и горивния филтър задължително след като махнеш сегашната нафта и сипеш качествено гориво.
Аз сега смених филтрите, не съм минал още и 100км, трябва ли да го сменя пак? Резервоара е до горе, бая ще имам да карам...
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 21 госта