От скоро се грижа вече и за тази ибиза. 2001 год., модификация "спорт", 110 коня ASV мотор, тракшън контрол много дървен междудругото, уреди за налягане и темп. на масло и т.н. Смених почти всички консумативи. Имам два евентуално проблема. Първия като дам контакт не светва лампата "engine check" за проверка...тя не светва ли заедно с тези за абс, тцс, масло, акумулатор и т.н. за проверка?или изобщо няма такава при този дизел? таблото е почти като на голф4 и ауди а3 самите инструменти. Давам снимка, да се види за какво иде реч. Второ като карам вдигам примерно 2500оборота освобождавам от скорост и пускам газта съответно и се чува едно леко като "хрупане" идва май от турбото ама не съм сигурен...това нормално ли е за кола на 170к км реални? с какво трябва да съм по-предпазлив с този двигател освен масло и консумативи разбира се. Като отида тази седмица при vaskoto1 ще може ли да види на вагком-а състояние на турбото? H75, дебитомер и сонди дали работят? съжалявам ако въпросите са глупави, но не съм имал такъв дизел досега, и съм леко назад с материала

иначе БЕГА много