Мембранара е здрава , вакумите също , клапана си цъка при подаване на ток , голата гасне без да рита , не знам защо го е записало , като грешка . Може да сменя клапанчето да видим дали ще се оправи ...
Изпратено от моят Lenovo P1ma40 с помощта на Tapatalk
Клапата се движи много леко , затапил съм му вакуума отдавна и преди време го чистих , не е мръсен . Вчера я изтрих и пак се появи , но колата гасне меко . Може клапанчето да е за смяна , въпреки че си цъка .
Тя може да гасне леко , обаче след като угасне двигателя , клапата явно не се затваря .. Пробвай с нова ако имаш възможност ! Ами дебитомера ? Може да пробваш и с друг дебитомер ..
Ами сменяй я , дебитомера , щом жиците са добре .. Ами как върви колата , как я чувстваш ? П.п. Смяната и на дебитомера също ще е наложителна , от колко време не си го сменял ??
Колата си върви прилично може би набира една идея по - слабо , дебитомера го поръчах утре идва и го слагам и ще пиша какво е станало . За момента дебитомера е по - належащ и ме притеснява , според мен е оригиналния дебитомер това ... Колко трябва да са милиграмите на празен ход , че мойте са 4.0 а май трябва за са около 3.0 .