По снимка едва ли някой може да каже в какво състояние е турбото, преди да го вземеш в някой турбо сервиз да кажат в какво състояние е.
Иначе това което показваш си е от 110ка, ако не искаш да я засилваш няма нужда от ремап, но вече ако сложиш такова от 131/150 ремап трябва задължително, защото са по-големи турбините и колата ще стане лагава/мудна в ниските.
Искам просто да сложа малко по-голямо турбо именно от 131 к.с ? Нямам цел просто така и така ми е изгърмяло моето да сложа малко по-голямо да увелича 10-20 к.с
Само с турбо няма да увеличиш мощността, даже напротив. Най-малко ще ти трябва нов софтуер , но пак зависи от състоянието на мотора , дюзите , ГНП, и така.
Да усетих че се опита да ме преебе маняка :) Благодарение на Вас иначе късно щях да се усетя. Целта сега съм с 110 к.с чип , права тръба и стандарният тунинг , след като сложа по голямото турбо да го ремапна и да кажем , да вдигне 15-20 к.с Сега е около 150 . предлагат ми хибрид от asz турбо с 52 перка , ако го взема и сложа дюзите ми гарантира ,че ще хвана към 185 конски сили което ми е предостатъчно. Ето снимка от диното. Да да му взимам ли хибрида и дюзите ? И да ги пъхам на моята :D