Passat B5.5 1.9тди 131 к.с. 2002 - нещо не върви

Печките са на мода. Дори и дизела да е по-скъп феновете му са много...
Потребителски аватар
kuhak
Автомобил:
Двигател:

Passat B5.5 1.9тди 131 к.с. 2002 - нещо не върви

Мнениеот kuhak » Чет 25 юли 2019 21:30

Здравейте колеги не знам дали тук е правилното място за темата ако не е извинявам се.
Така по същество с въпросният проблем

Колата е пастат 5.5 2002 1.9тди 131 коня купена преди има няма месец от на жена ми бащата.
От няколко дни ми се оплаква че нещо не върви и голфа (1.9 90коня) вървял повече и така качвам се в колата излизам тръгвам и едвам едвам 100км с голям зор. Спирам пускам вага немога да се свържа с двигателя и централ електрик.. Смених вага с КТS пак същото.. Реших да огледам кво се случва под двигателя и почвам с вакумите само след като ги хванах и два сцепени.. Реших да се боря с тях пред блока качвам се тръгвам колата не се форсира повече от 1200 оборота..прибрах се отварям капака подменям всички вакуми с нови паля пак повече от 1200 оборота не може.. Викам дядото да се качи да дава газ да гледам кво става качва се дава газ и първото което хващам е клапата за плавно гасене на мотора и е мърдам с ръка колата почва да се форсира... Но ми се струва че геометрията не отваря докрай.. Исках да дам още един шанс на вага но уви не стана но ми направи впечатление че като дам контакт не светва чека.. Дали е възможно да има проблем с компютъра нещо. (един майстор ми каза че щом не свети чека има проблем с компютъра) и дали той не бърка нещо мотора.

Очаквам някой ако се е сблъсква с нещо подобно да помогне преди да почна да разхвърлям пари по майстори който казвам дай да сменим тва ако не се оправи ще сменим другото и т.н, че ми омръзна от майстори който работят на проба грешка

Последна промяна от kuhak на Пет 26 юли 2019 9:12, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Re: Passat 5.5 проблем

Мнениеот hooligans » Чет 25 юли 2019 21:31

Здравей, оправи си заглавието според шаблона!
viewtopic.php?f=24&t=352518

Потребителски аватар
kuhak
Автомобил:
Двигател:

Re: Passat B5.5 2002 - проблем

Мнениеот kuhak » Пет 26 юли 2019 14:14

Някой нещо да каже?

Върни се в “Дизелови агрегати”