Здравейте, от няколко месец съм собтвеник 2003г. Golf 4 1.9TDI 101к.с. Първоначално когато я взех колата усещах как дори 2-ра скоросто ме "залепяше" за седалката. Малко след облсужването забелязах, че един вид липсва мощност, в ниските обороти и километри като чели е ок, но когато стигне 80 и колата едва ли не умира.
Набирането от 80 до 100 почти не съществува. Преди няколко седмици забелязах малко нафта върху горивния филтър, но от както я почистих не е имало отново и първоначално с мислех, че може да е от горивните маркучи защото са леко напукани, но честно казано не знам. Друго за което се сещам и съм чел е: Запушен катализатор, някаква клапа до турбото(Westgate, ако така се нарича). Колата не съм я качвал на VAG-COM за сега, само на нормален OBD четец, но той не откри нищо и по време на движение не съм забелязал някакви странни звуци или нещо такова. Това ми е първата кола и ще се радвам на всяка помощ. Мерси предварително!
Golf 4 1.9TDI ATD - Липса на Мощност
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Re: Golf 4 1.9TDI ATD - Липса на Мощност
Здравей. Предполагам тук е разковничето:
Доста често срещано явление, след обслужване - смяна на ремъци някой да изреве, че нещо не е тамАм по колата.
В тоя ред на мисли - какво е мнението на човека, при когото си обслужил автомобила? Редно е да се обърнеш към него най-напред.
Малко след облсужването забелязах, че един вид липсва мощност
Доста често срещано явление, след обслужване - смяна на ремъци някой да изреве, че нещо не е тамАм по колата.
В тоя ред на мисли - какво е мнението на човека, при когото си обслужил автомобила? Редно е да се обърнеш към него най-напред.
- stanislav.mitov
- Автомобил:
- Двигател:
При него ще отида утре.
- stanislav.mitov
- Автомобил:
- Двигател:
Беше от маркуча на Intercooler-a
Върни се в “Дизелови агрегати”