Здравейте колеги, търсих в интернета решение на моя проблем но не открих нищо проблема е следния.
Колата си пали нормално няма никакви проблеми с това но като съм в движение и понякога губи мощност ама тотално немога да давам газ нищо и ако изкарам от скорост гасне, а ако не я изкарам от скорост оборотите си падат плавно и гасне, ако помпя газта понякога се оправя предръпва рязко и вади бял дим а колата ппц не пуши и след като се оправи ако изкарам от скородт пак гасне. А това не винаги го прави няма значение дали е на студен двигател или загрят когато му скимне го прави но съм забелязал че през зимата го прави по чесно. Закачал съм го за диагностика не изписва никакви грелни при 3 майстора съм го карал файда няма сменях горивен филтър датчик на колянов вал реле 109 и не се оправя

Голф 1.9 131 2003 гасне в движение
- toraborat
- Автомобил: VW Bora
- Двигател: ASZ 2002
Re: Голф 1.9 131 2003 гасне в движение
Клапа за меко гасене? Изолирай я и виж дали седи отворена да не е хлабава. Също бих погледнал маса към мотора, но ако е от нея вероятно ще ти присветне на таблото нещо.
- Водния дух1
- Автомобил: Golf 3 variant
- Двигател: 1Z
Нещо в резервоара-някакви мизерии да има?
-
- Автомобил:
- Двигател:
През почивните дни ще я видя тази клапа дали всичко му е на ред, а за масата към двигателя нямам си много на предтава как да го проверя. За резорвоара не знам как е вътре тя е 20 годишна кола едяа ли ще е чистена някога но не ми се вярва да гасне от това
-
- Автомобил: Rio UB Corolla E110 GS450H
- Двигател: D4FC 4ZZFE 2GR-FSE
Маф сензор и/или окабеляване, виж и състоянието на инсталацията на дюзите. Но ако не знаеш къде и как да намериш и провериш масата ми се струва,че ще трябва да идеш на сервиз...
Върни се в “Дизелови агрегати”