Здравейте,
От близо година имам следният проблем:
При каране на магистрала и подаване на газ и достигане на скорост от 140км колата губи мощност и забива нос, като не се оправя докато не спреш и не я изгасиш и запалиш отново. Днес за 600км го направи 7 пъти.
Карах я на какви ли не диагностики, като до момента няма решение на проблема.
Сменен е дросел свещи и е чистен егр клапан - без промяна. Понеже не знаят какъв ми е проблема, налучкват и сега ми казват да сменя турбо.
Моля за съдействие.
Golf 5 2.0 2004 140hp губи мощност
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Golf 5 2.0 2004 140hp губи мощност
Много е вероятно да пренадува турбото по някаква причина, но със сигурност не е за смяна. Хубаво е да закачи в движение. Трябва да се види управлението на геометрията на турбината. Пиши от кой град си някой с диагностика да те закачи.
- ЛюбомирТодоров
- Автомобил:
- Двигател:
От София съм, ходих на 5 диагностики включително и BOSCH, но всеки вдига ръце и налучква.
- Курт Деликуртев
- предупреждение за БАН
- Автомобил: Passat Variant 2001
- Двигател: AWT
На управляващата верига на турбото, електрическата част, имаш място което не дава добър контакт, куплунг или нещо от сорта. Някой да проследи всички кабели ...
Специално Бош в Германия (Bosch Dienst) имат един софтуер, който стъпка по стъпка проследява веригата.
Специално Бош в Германия (Bosch Dienst) имат един софтуер, който стъпка по стъпка проследява веригата.