Ауди А3 8п 1.9 тди проблем със оборотите
- Дилян.Стоянов
- Автомобил:
- Двигател:
Ауди А3 8п 1.9 тди проблем със оборотите
Здравейте колата е 1.9 тди, и имам проблем със оборотите. Смених 2 пъти чисто нов съединител, беше разбит и след като го смених започна да вдига обороти повреме на движение, най вече на 4та и 5та предавка, вече не знам какво и къде да ходя да правя един майстор казва коляновия вал играе ии по-добра нов двигател по - евтино, после се оказа, че колата работи на 3 цилиндъра и 4тия изобщо не работи, но едва ли ще е от това това вдигане на обороти. Това го прави в движениие като подам малко по рязко газ тя вдега оборотите от 2 на 3 а скоростта не мърда и бучи като автомат това продължава 3 4 сек после падат и се изтрелва, много ще съм благодарен ако някой сподели и мо препоръча какво да правя, че вечче и аз не знам.
- Pet_rov
- Автомобил: Passat Variant B4
- Двигател: ADZ 1996
Re: Ауди А3 8п 1.9 тди проблем със оборотите
За начало напиши откъде си, колега. Така някой ще може да те насочи. Много не става ясно от обясненията ти какво точно се случва, колата закачана ли е на диагностика, само при един "майстор" ли си ходил и т.н.
- samo_pechka
- Автомобил: YAMAHA Drag star 1100+XJ 900 58L
- Двигател: V-twin 2002 + R4 1989
Re: Ауди А3 8п 1.9 тди проблем със оборотите
Приплъзва съединителя, а вече защо приплъзва.... има две/три по-основни причини.
Върни се в “Дизелови агрегати”