Вече ще стане 3 месеца откакто притежавам въпросния автомобил,времето беше топло и слънчево и проблеми с палене не съм имал.Оставих колата миналия петък,събота изобщо не съм се качвал-неделя обаче ми се наложи,но не запали.Междувременно температурите станаха под 10 градуса.Давам контакт,изчаквам да изгасне подгрева,изчаквам да синхронизира имобилайзера,след което започва да върти стартера,но не пали.
Веднага след закупуването са сменени консумативи-масло,филтри,ремъци,ролки.
Когато видях,че няма да запали,се обадих на приятел да ми даде ток,уви без резултат...Оставих я,докарах платформа и я транспортирах до сервиз-закачиха на ваг ком-думите бяха-"перфектна е",но не изглежда да е така...Осъмниха се в клапана на горивния филтър-не се продава отделно,закупих отново чисто нов горивен филтър,запали-взеха ми 80 лв.,аз доволен се качвам и тръгвам.3 дена палеше от раз в града(понеже спирам на равен терен),качвам се в с.Марково(там терена е под наклон) и не иска...Веднага заангажирах приятел и дойде и ме дръпна пак до сервиза-проверихме подгрева,ток стига до свещите но,при проверка една по една се бяха споминали...

Благодаря предварително на отзовалите се!

Искам да уточня,че не съм имал никакви симптоми преди това положение,колата си вървеше супер и палеше от раз...