Имам следния проблем с колата, та колата е голф 4 1.9тди 131 коня. Та проблема е следния на път колата започна да притриса на обороти, и да губи мощност (не можеше да се изреже хубаво) и така докато не се прибрахме след това колата стана още по-мудна и започна да тресе и да мени оборотите. След закачане на диагностика на 2ри цилиндър дюзата показа че работи на -2.99, сменихме дюзата но проблема остана все същия. Колата тресе на обороти и когато се кара между 2-3 хиляди няма сила както беше преди и колата започва да се тресе(тампона на мотора е сменен). Следващата смяна беше на помпата, която е в резервоара, която се оказа, че не работи, но дори след нейната смяна колата стана малко по добре, но все още има притрисане когато работи на обороти. Майстора ми каза, че има два варианта според него, щом след като сме сменили дюзата продължава някой от кабелите да се е прекъснал или да е забил повдигач на клапаните. Та въпросът ми е следния имал ли е някой същия проблем и бих искал да попитам за мнения или за предложения за добри майстори или сервизи в София. Мерси предварително.