Горд собственик съм Голф 4, 2001, 150 к.с., ARL, чипнал съм го с още кончета и бега яко! Доста колеги на пътя, с по-нови и лъскави коли от всякакви марки, остават силно замислени като решат да ми покажат колко им вървят колите. Не това обаче е целта ми на публикацията.
Проблемът ми е друг. От началото на есента, когато започнах да изключвам компресора на климатика и да карам на "econ", нагласяйки примерно на 23 градуса, започна да запотява предният прозорец, както и този на шофьора и на пасажера. Получава едно като замазване и образуване на филм по прозорците. Първоначално си помислих, че е възможно тези от автомивката да са омазали нещо вентилационните тръби с кофти препарат и заради това да се разнася и маже по джамовете. Ходих още 2-3 пъти при други, миещи с хубави препарати, с надеждата че е от тях, но продължава да "маже" по прозорците.
Мисля си, че е от радиаторчето в купето.

Моля дайте мнение дали замазването на прозорците според вас се дължи на това радиаторче на парното в купето, за да го сменя и да забравя за този проблем, тъй като сега не мога да се насладя на шофирането на моята машина. Наясно съм, че ако не бъде отстранен този проблем, той ще продължи да се задълбочава. Ще съм благодарен да споделите опит.