Разпръсквачи 0.216 на 1.9 тди AVG(AFN)
-
- Автомобил: Vw Sharan
- Двигател: AVG 2000
Разпръсквачи 0.216 на 1.9 тди AVG(AFN)
Здравейте,отварям темата за да споделя с вас резултата от смяната на стандартните 0.205-ици със .216-ски.След като бях решил да сменям разпръсквачи се разрових и намерих "Бразилски Бош" на приемлива цена в ОЛХ ,мисля,че колегата ги предлага и тук във форума.По негова препоръка взех 0.216.И така,дойде време за монтаж,след като извадих моите установих,че са сменени с такива на BOSIO,които явно си работеха добре-нямах пушек или лютива миризма ,ама нали си бях наумил да ги сменям .Смених ги,запалих,колата си заработи добре както преди.Разликата се усети като потеглих-нямаше нищо общо с мъртвеца който беше ,обачееее забелязах,че попушва доста и това не ми хареса.Горивото беше на 2 мг. в момента е на 7-7,2 пак изпушва ,но доста по -малко вървежа е задоволителен.Малко информация и за разхода на гориво: с тази конфигурация извънградско без климатик успях да постигна 5.0/100 при 90-100км/ч. максимална скорост.С климатик 5.6 пак със същата скорост.Разхода силно зависи от маршрута и терена,също така и от разстоянието което се изминава.Като цяло съм доволен от "тунинга" по-добър вървеж и долу-горе добър разход .
Върни се в “Дизелови агрегати”