Passar B8 2.0 TDI CRLB Премахване на DPF
-
- Автомобил:
- Двигател:
Passar B8 2.0 TDI CRLB Премахване на DPF
Здравейте. Колата е Passat B8 2.0 TDI 140PS CRLB 2017г. Искам да премахна DPF филтъра, дойде ми до гуша да му робувам. Кажете, къде във Варна могат да го направят добре, без пушеци, аварийни режими... Физическото премахване могат да го направят почти навсякъде, въпроса е за настройките след това. Препоръчайте някой, който си разбира от работата.
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
Re: Passar B8 2.0 TDI CRLB Премахване на DPF
Няма да се получи никъде.
Ще започне да ти гори антифриз и течност за чистачки.
Ще доливаш и спирачна течност на всеки 100км. Точно тоз 140 катъра двигател е кошмар.
Ае стига цигании бе хора

Ще започне да ти гори антифриз и течност за чистачки.
Ще доливаш и спирачна течност на всеки 100км. Точно тоз 140 катъра двигател е кошмар.
Ае стига цигании бе хора

CRLB е 150 к.с, но това няма особено значение в случая, потърси ДПФ от ударена на малко км кола(има такива търсил съм) и го смени. Ако смяташ да си караш колата в дългосрочен план това е по доброто решение и за колата и за хората...
- Traytor
- Автомобил: Passat B8
- Двигател: DSRB
Българина трябва да спре грешно да си подбира колата. Викаш, писнало ти е да и робуваш, защо си купи дизел при условие, че явно караш повече градско(ако ти прави проблеми с повече каране на извънградско, проблема е в мотора, не в ДПФ-а). И аз имам дизелова кола която се кара главно на градско, ама си нося кръста и един път на две седмици се вдигам и отивам например до Правец, защото аз съм избрал неправилно и не смятам че заради моята грешка хората около мен трябва да тънат в сажди.
- Steels
- Автомобил: Arteon SB 280hp
- Двигател: DNFE
Аз едно се чудя, като се махне DPF, как после минава заверката при технически преглед ?
- Traytor
- Автомобил: Passat B8
- Двигател: DSRB
Ще те учуди ли ако ти кажа, че не всички пунктове работят съвестно? Има теми по форумите и по групите във фейсбук, в които се събират координатите на пунктове в които можеш да минеш с неизряден автомобил.
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
invisiblewin написа:... Passat B8 2.0 TDI 140PS CRLB 2017г. ... дойде ми до гуша да му робувам.

Ето така става като си купиш кола, която НЕ можеш да поддържаш.

Както колегите са написали - смени го с нов ако е сдал багажа.

Върни се в “Дизелови агрегати”