Колега никой не се заяжда ама ти май не четеш.Имаш 25 мин. светофари за 70 км.Както ти писах примера с мен/а половината хора от Сф са така/,аз имам 20 мин светофар за 5 км.

Не ми е до това колко казваш че ти е разхода и колко е моя , ама ще прочете някой дето си кара колата в центара ще му влезнат едни мисли в главата ще почнат да му човъркат едни майстори по колата и ще стане....За това и dobrinb ти каза да кажеш тоя разход при какви условия и каране е.Иначе доколкоти си спомням от ААЗ ката която беше в перфектно техническо състояни/колата беше на 4-6 години от германия със сервизна книжка карана от управител на местен АДАК и 100-120 к километри/ та в Карлово тая кола си харчеше средно/с тук там извънградско/6-7/най-често 6,5/.В истинско софийско каране като нищо ще лепне 8 та и 9.За пример мога да ти кажа наблюдения върху мойта кола -давал ми е 5,1-5,2 смесен разпод веднъж като имах балон на гумата и по магистралата карах с 90 и като бях в Сф не карах много или карах леко да се паза от дупки/оправих гумата в Карлово/.Средно обаче колата ми дава 5,7-6,7/каране до работа и връщане в пикове часове,чат пат вечерни разходки из София и ходене до Карлово по подбалканския път/.Последната седмица обаче Буш идва и имаше ебати задръстванията ,а на връщане барзах за събора и по магистралата карах 160-180/по нанадолнище и 190/ и ми даде разход 7,1.Като ходих до морето Сф-Варна с четири човека ,на отиване нон-стоп климатик ,а на връщане през половинат път и движение 110-140 по ътя и повчко на магистралата ми даде 6,1.