Здравейте на всички.
Нужая се от помощ.
Днес си закарах колата в Софтауто - автомивката в студентски град,
Колата е Golf 4 1.9TDI - 90k.c. и си вървеше перфектно , турбото си се включваше на около 2000 и малко оборота и колата си дърпаше на всички предавки . Просто си вървеше за световно !
Днес сутринта си я закарах за вътрешно пране на тапицерия , седалките, тавана и знам ли още какво са мили + външно пастиране с машина. Оставих я към 9 и ми звъннаха кум 6 че е готова.
Вземам си колата от сервиза, настъпвам си аз - и няма никои, на първа вдига до 2200 и после нама турбо няма нищо , превкючвам си аз по нататък и пак нищо.
Моля кажете - възможно ли е нещо да се е намокрило и нещо да е станало. Двигателя не е мит, или поне не си личи.
Странен проблем с Golf 4 TDI - турбото умря ?!
- nasodotcom
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Мда - чисто бял дим се появява , след като оборотите се вдигнат на 1800 оборота , също двигателя почва много да трака и да се клати - много се мъчи.
Колата няма да я карам, дайте съвет за някакъв добър сервиз.
Аз преди да я вема колата я карах в Хеед 91 в надежда .
Посъветвайте как да я изкарам от паркинга - пътна помош и на къде да я карам
Много благодаря за помоща !
Колата няма да я карам, дайте съвет за някакъв добър сервиз.
Аз преди да я вема колата я карах в Хеед 91 в надежда .
Посъветвайте как да я изкарам от паркинга - пътна помош и на къде да я карам
Много благодаря за помоща !
- vakme
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не ми се вярва да е изгоряло нещо. По-вероятно е тия кретени да са я напъвали цял ден - чувал съм за такива автомивки - циганите дето работят вътре като усетят по-хубава кола и веднага и се меткат да я карат. Даже имаше в един вестник, че на някакъв човек му взели колата да се возят и я блъснали в катастрофа!
Така че по-вероятно е да са и взели душата - въпреки, че както и да карат за една вечер не ми се вярва да и стопят сегменти..как мислите колеги? Бял пушек изкарва, когато колата гори масло - ако турбината не работи - според мен няма просто да върви колата на по-високите обороти.
Така че - сигурно са я напъвали... деба гадните копеленца!
Така че по-вероятно е да са и взели душата - въпреки, че както и да карат за една вечер не ми се вярва да и стопят сегменти..как мислите колеги? Бял пушек изкарва, когато колата гори масло - ако турбината не работи - според мен няма просто да върви колата на по-високите обороти.
Така че - сигурно са я напъвали... деба гадните копеленца!
- nasodotcom
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
може да са я изръчкали, загряли яко турбото и после да са я загасили направо, без да поработи на място...така става лай**рия по оста и турбото почва да гори от маслото...пич искрено ти съчувствам, трябва да си отмъстиш или да потърсиш реванш от тия тъпанари...аз затова гледам да не откъсвам поглед от колата си, когато е на майстори и мивки, големи са копеленца завистливи

- oSViRePql
- Автомобил:
- Двигател:
Мразя много от циганчетата които са по автомивките и се правят на тарикати все едно автомивката е тяхна... Мразя да ми карат колат защото карат(силно казано защото повечето не го умеят) все едно колата е еднодневка... пипат ми до CDто настройките и си пускат каквото им харесва на Max
Винаги когато ходя да ми мият колата ако не я мие момчето което го познавам стоя при колата и си махам панела на CD-то
Повечето пъти гледам да я мие моя човек защото ми е казал че мие колите така все едно мие неговата и е вярно
Колега моя съвет е да отидеш с няколко приятелчета на автомивката и да ги притиснете да си кажат всичко копе*енцата

Колега моя съвет е да отидеш с няколко приятелчета на автомивката и да ги притиснете да си кажат всичко копе*енцата

Върни се в “Дизелови агрегати”