Проблема се яви след смяна на гарнитури и О-пръстени на помпата... Сега след като си подал газ оборотите от към 1100 до към 900 се връщат много бавно и на 900 започват да играят с около 50. Като включа климатика/натоваря двигателя/ си се нормализират на 800, както са ми и тихите...
Освен WasteLandTD и Ventoman кой друг може да ми направи центровка на нафтовата помпа???
Знаете ли някой по близо до Монтана???
Центровка на Дизеловата помпа ???
- kombito-tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- dani_94
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не аз, а майстора сменя всички гарнитури и О-прстени защото течеше между помпата и елемента, пръстена се беше скъсал. Помпата беше свалена на земята и беше разглобена цялата. всичко и е сменено с ново, нали все пак отиваме към био дизел, въпреки че аз не бих си сипал в колата, но големите вериги бензиностанций вече го мешат в пропорция 80/20 и май зарад това ми протече помпата...
Последна промяна от dani_94 на Чет 05 юли 2007 20:53, променено общо 1 път.
- kombito-tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
обикновенно гьрнетурите които протичат са две но ако всички от комплекта са сменени маи няма да трьгне или бьркам само пиши дали м/у 1800-2200 об колата тресе . а аз сьм изгорил тонове мое производство гориво 1з е последната голяма мелачка гори всичко.с моето гориво и трима дебелаци в колата от Пирдоп кьм Антон на подбалканския пьт е с приличен наклон вдига 170км/ч без проблем .и друго .......с 5лв кои друг минава 100км а сега де....ша пусна тва като нова тема утре че ма кефи аааааааааа густоооооо
п.п
наклона е изкачване
п.п
наклона е изкачване
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- kombito-tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Малей недей казва думата нова ,че ми прилошава.Тва помпе нова май е 1500-2000 пари
.

Последна промяна от Rabbit_TDI на Чет 05 юли 2007 23:36, променено общо 1 път.
- kombito-tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- dani_94
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Rabbit_TDI написа:Да не би да ти е разцентровал електронния блок към механиката като ги е сменял?
Точно това е станало и сега търся някой с лаптоп и вагком да я наместим където трябва да е. Инак колата си работи във всички обороти както трябва само бавно се връщат оборотите и като се върнат на около 900 започват да играят с 50 нагоре...
Моля помогнете че загазих здраво

- kombito-tdi
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- dani_94
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
klenbuterol написа:Аз мога да ти свърша тази работа, но съм от Враца.
Батка, тази седмица, вторник или сряда преди обяд имам работа на Враца и може да се видим на по кафенце, тъкмо и да се запознаем. Може и една диагностика да ми направиш ако имаш тази възможност. Драсни ми на лично телефон да ти звъна като дойда във Враца...
А иначе по същество:
Колата си я оправих сам с един приятел който има еврейски ключета. Отвихме леко 4-те болчета които държът електронният блок към механичният и с леки почуквания напред и назад оборотите се нормализираха и колата заспа

Все пак БЛАГОДАРЯ на всички за отзивчивоста и навременната помощ и ви желая и на вас така бързо и без проблемно оправяне на проблемите във вашите каляски...
Върни се в “Дизелови агрегати”